صفحه اصلی | اخبار | سوالات متداول | ارتباط با ما

بازدید دانشگاهیان از کتابخانه آیت الله حکیم، منزل امام خمینی(ره) و آرامگاه علامه امینی

به گزارش خبرنگار اعزامی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در نجف اشرف،کاروان دانشگاهیان دانشکده صدا و سیما که سه شنبه گذشته وارد نجف شده بودند، از کتابخانه آیت الله حکیم، منزل حضرت امام خمینی(ره) و آرامگاه علامه امینی بازدید کردند.
یدالله حاجی علی اکبری نماینده عتبات دانشگاهیان در عراق در کتابخانه آیت الله حکیم به بیان نکاتی درباره این مکان پرداخت و گفت: «در زمان صدام، بعثی ها از این کتابخانه استفاده نظامی می کردند و برای درست کردن چای از کتب بسیار نفیس این کتابخانه که اغلب خطی بودند، استفاده می کردند».
وی ادامه داد: «اما سیستم قوی اطلاعاتی مانع از انتشار این خبر به بیرون شد و اکنون پس از سقوط صدام، مردم فهمیدند که چه بر سرکتب این کتابخانه آمده است. اکنون نیز این مکان در حال بازسازی است».
در کنار کتابخانه آیت الله حکیم، مسجد هندی واقع شده است که روزگاری محل تدریس امام خمینی (ره) بوده است.
براساس این گزارش پس از بازدید دانشگاهیان از این مکان، دانشگاهیان به منزل ساده امام خمینی (ره) که هم اکنون در حال بازسازی است، رفتند. در این بازدید به بیان شخصیت حضرت امام (ره) و اینکه ایشان 15 سال تدریس پیوسته در نجف داشته اند و حتی شهادت فرزندشان مصطفی نیز باعث نشد که امام تدریس سر وقتشان را ترک کنند، پرداخته و عنوان شد:«استراتژی شاه ایران این بود که با تبعید امام به قم، ایشان در بین علمای سرشناس حل می شود ولی اخلاص امام باعث شد که این مرد بزرگ از خانه ای بدین کوچکی دنیا را متحول کند».
سومین مکانی که مورد بازدید دانشگاهیان قرار گرفت، آرامگاه علامه امینی، صاحب کتاب "الغدیر" بود. در این مکان با توجه به گروه مخاطبان که دانشگاهیان بودند، راجع به جنبه غالب علمی علامه گفته شد که« ایشان برای نگاشتن کتاب الغدیر که پیرامون اثبات حقانیت و ولایت امیرالمومنین(ع) است، 20 هزار جلد کتاب را مطالعه کردند و بسیاری از کشورهای اسلامی را برای یافتن کتب زیر پا گذاشتند تا اینکه در نهایت توانستند با احادیث علمای اهل سنت، حقانیت حضرت علی(ع) را در 11 جلد کتاب به اثبات رسانند».
به گفته نماینده عتبات دانشگاهیان در عراق، «علامه امینی برای یافتن یک کتاب راهی سرزمین هندوستان در شرایطی می شود که برخی از مردم آن کشور بر اثر گرما هلاک شده بودند. پس از مراجعت ایشان از گرمای سوزان هند می پرسند و ایشان می گویند من به قدری سرگرم مطالعه بودم که گرمایی احساس نکردم. همین علاقه و پشتکار نیز باعث شد که در خواب دیدند امیرالمومنین (ع) در بهشت به همه توسط کاسه آب از حوض کوثر می دهند، ولی به علامه با دستان مبارکشان آب می دهند».
پس از بازدید از این اماکن، دانشگاهیان برای زیارت امیرالمومنین علی (ع) راهی حرم ایشان شدند.

 

 
3 مهر 1391 9:32 صبح

ارسال نظر

» لطفا کوتاه و در مورد اين مطلب بنويسيد.